Huisje huren Terschelling

Landal terschelling
Boek nu je huisje bij Landal op Terschelling, klik hier!
Terschelling behoort tot de groep van de Nederlandse Waddeneilanden. Het is het derde eiland en valt onder de provincie Friesland. Terschelling is aan beide kanten ingesloten door de grote wateren. Ten noorden van het eiland ligt de grote Noordzee en aan de zuidkant de Waddenzee.

Landal terschelling
Boek nu je huisje bij Landal op Terschelling, klik hier!

Terschelling staat bekend om zijn afwisselende landschap, hierdoor is het eilandje zeer in trek bij toeristen. De Noordvaarder, Kooibosjes, Landerumerheide, Koegelwieck en de Boschplaat zijn enkele prachtige en de meest bekende natuurgebieden op het 30 km lange eilandje. Als u een weekendje even tot rust wilt komen of deze natuurrijke omgeving wilt verkennen dan kunt u in deze omgeving kiezen uit veel hotels, campings. Ook kunt u op Terschelling een huisje huren om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen.

De Noordvaarder

De Noordvaarder is een uitgestrekt duingebied op het eiland van Terschelling. Als u naast een natuurliefhebber ook graag de tijd neemt om bijzondere vogels te spotten, is dit gebied een aanrader. Vogels als de Kiekendief en de velduil komen hier in dit prachtige stukje natuur voor, zij gebruiken dit als broedplaats. Dankzij het grote aanbod van huurhuisjes , kunt u deze prachtige omgeving met al zijn natuurschoon met eigen ogen aanschouwen.

Als u behoefte heeft aan een (korte) vakantie binnen of buiten het seizoen, dan is Terschelling een echte aanrader. Dankzij zijn vele activiteiten en evenementen is Terschelling een prima plek om een huisje te huren. Net als de andere Waddeneilanden zorgt het toerisme voor de belangrijkste bron van inkomsten. Daarom zult u aan voorzieningen niets tekort komen als u een huisje wilt huren op Terschelling.

De combinatie van cultuur en natuur maakt het huren van een huisje op Terschelling tot een fantastische belevenis die u zeker een keer moet meemaken! Op Terschelling vindt jaarlijks in Juni het Oerol Festival op maar liefst veertig locaties over het hele eiland plaats. Voor liefhebbers van muziek en cultuur is dit het uitgelezen moment om op Terschelling een vakantiehuisje te huren. Dankzij dit terugkomende evenement is het in de maand juni topdrukte. Gelukkig zijn er voldoende huisje te huur op Terschelling en is er voor iedereen wel een plekje beschikbaar.

Ook voor sportliefhebbers

Naast gezellige evenementen en mooie natuurgebieden kunt u zelfs als sportliefhebber op Terschelling terecht. Hier kunt u kennismaken met een van de snelste “funsporten” van het strand, namelijk Blokarten en kitesurfen. Deze tweetal sporten is voor iedereen weggelegd. Jong of oud, iedereen kan het leren. Als u van snelheid en adrenaline houdt is Blokarten echt iets voor u. Dankzij een snelle cursus die ongeveer 5 minuten tot 10 minuten duurt, kunt u de rest van de middag uw grenzen verleggen met het racen over het strand. Bij sommige arrangementen kunt u ervoor kiezen om deze activiteit in het middagprogramma laten opnemen. Indien u op eigen gelegenheid een huisje huurt op Terschelling, kan het verstandig zijn om een aantal buggy’s tijdig te reserveren.

Ook kunt u ervoor kiezen op Terschelling uw bedrijfsuitje te organiseren. Naast de vele huisjes die u kunt huren zijn er diverse groepsarrangementen beschikbaar. Zo kunt u een tweedaagse reis boeken met daarin een GPS dropping op het eiland, een fietsroute langs de kust met aan het einde van de dag een gezellige en sfeervolle barbecue op het strand en nog veel meer leuke bezigheden.

Kortom met welk doel u ook naar Terschelling wilt komen, het eiland heeft voldoende te bieden om tijdens uw verblijf alles zo goed mogelijk naar wens te maken. Dankzij de goede voorzieningen en het grote aanbod aan hotels, campings en niet te vergeten (particuliere) huurhuisjes kunt u op veel verschillende manieren op dit prachtige Waddeneiland verblijven.